За нас

Создаваме енергетско ефикасно решение за вашите потреби

Во Агро Солар, ние ПромовирамеКреирамеПроизведуваме Енергетско ефикасни решенија

Производство на соларни сушари со воздушни колектори.Инсталација на термални, фотоволтаични и фото/термални сончеви системи.

Наша мисија

Претставување на сончевата енергија како одржливо решение за енергетските потреби

Наша визија

Зголемување на обновливите извори на енергија во вкупниот енергетски бруто биланс на Македонија

Зошто ние

Тимот на Агро Солар се состои од експерти кои работат долго време во соларниот сектор на Македонија
0
+
Задоволни клиенти
0
Години успешна работа
0
Награда за зелена иновација на Макинова
0
Стандарни типови на сушари

Кои сме ние

Агро Солар е компанија која работи со производство на соларни сушари и е одговорна за електричниот дел на самиот производ

 

Наши Клиенти

Инсталација на соларни сушари према потребите на нашите клиенти