Сушара по нарачка

Соларна Сушара ЕКО Премиум

Доколку сакате да нарачате сушара према вашите капацитети за сушење и потреби ве молиме контактирајте не на agrosolar63@gmail.com или 032606983


Произведена сушара со димензии и капацитет према вашите потреби

Нашите сушари се модуларни па капацитетот, димензииите на сушарите може да ги прилагодиме према вашите потреби.

 


Дополнителен фотоволтаичен систем за соларната сушара

На самата сушара може да се додаде и фотоволтаичен систем што би резултирало дополнително со намалување на потрошувачката на електрична енергија.

Потсетување дека основниот модел функционира со воздушен соларен систем кои произведува топол воздух.

Со Смарт Апликацијата потоа се следат сите параметри при сушењето со цел неогово подобрување и понатамошно усовршување.

Техничка поддршка

Бесплатна обука за користење на сушарата при нејзино подигање.

Членство

Агро Солар е членка на Македонската Соларна Асоцијација.

Награди и признанија

Награда за најдобра иновација во Екологија во склоп на Макинова

Сушара по мерка

Поради специфичноста на одредени објекти за сушење агро Солар изработува сушари по мерка.

Бидете и вие дел од компаниите кои инвестираа во еколошкоенергетргетско ефикасно решение за сушење на нивните земјоделски производи.

30,000 customers in 100 countries use Porto Template. Meet our customers.