Контакт

  Слободно прашајте за детали!

  Наши контакт информации

  Адреса: Населба Стар Караорман ББ, Штип, Република Северна Македонија

  Phone: 032606983

  Email:agrosolar63@gmail.com

  Работно време

  Понеделник- Петок 07 до 15 часот

  Сабота-неработен ден

  Недела- неработен ден

  Контактирајте не преку емајл

  Доколку сакате подетални информации околу сушарите и начинот на кои тие функционираат ве молиме контактирајте ги нашите соларни експерти да ви помогнат во вашите дилеми