Сушење на сливи и јаболки во Берово со сушата ЕКО 100

Сушење на сливи и јаболки во Берово со сушата ЕКО 100

Во рамките на повикот 115 од Министерство за Земјоделие беше набавена соларна сушара која се користи за сушење на јаболки или сливи.

 

 

Share this post

Comment (1)

  • A WordPress Commenter Reply

    Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

    март 17, 2022 at 4:54 pm

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *